Photo


Svimer,sprøyter,blåveis og enda en sprøyte. Kan dagen bli værre? -.-


Jeg føler meg helt utslitt etter skoledagen. I dag skulle jo klassen ta sprøyter, helsesøsteren kom på skolen, og de som skulle ta sprøyter gikk i et rom. Jeg var en av dem som IKKE skulle ta sprøyte. Jeg har rett å slett sprøyte skrekk. Mamma sa at jeg nesten måtte ta den. NEI ! JEG VIL IKKE. Så sa mamma at vi heller kunne ta den oppe hos helsesøster. Jeg følte meg tung i hodet når jeg så klasse vennene mine kom opp tur etter tur: Det gjorde vondt. Nei det gjorde det ikke, jo jeg måtte ta fire sprøyter siden det var feil osv... det var en i klassen som besvimte halvparten ble så dårlig at de måtte hjem. Å jeg ble dårlig av og se alle ha vondt. Og selvfølgelig hadde jeg vondt i kinnet. I går fikk jeg en skikkelig blåveis hos min kjære lillebror :( vi kranglet : Søster, slutt. Javell da, ta igjen. ( jeg legger meg ned ) PANG! MAMMA! Huff,Huff. !


Bilder etter gårsdagens blåveis!... :3

aushh!

Ignorer krøllene i håret !

- Hvordan har din skoledag vært? slitsom `?

Emilie ;**


Jentekveld med Sofie, Mina og Mia kristin i går kveld !
I går skulle jeg Mina og Mia Kristin ha jentekveld. Så ringte Sofie og spurte om hun kunne være sammen med oss. JAA! sa vi jo selvfølgelig. Vi hadde det sinsykt artig. Vi spiste masse godter. Også fortalte vi sånne spenende ting til hverandre. Sofie ble jo redd og stakk hodet bak om puten. Men det var så koselig, at det ikke gjorde noe. Mina skulle ta en kråke/rulle/stumpe kråke, også sto jeg i veien. Også trynte jeg, og hun hadde minst lattis i 5 min. Hahah.


Fineste Mina♥

Pc-en.... Hmmm!?

ooooææææ !..... :O

:) !

Ai Se Eu Te Pego......♥

Hyyyper.. ! ♥

♥ beste Sofie !

HAHAH :D ♥ ! xD

Lille my !  - Meg -

;D IIIIIIP !

Tumt ! :(

Intresangt!

Heksehyl !

APELSIN!

Smiley!

Hiv og hoi. !

Nok bilder av meg!

- Hvordan hadde du det i går?

Emilie;**♥

Fotball kampen til lillebroren min og vennene mine!

Heluen muffin søte deg

Nå for en time siden var vi på fotball kamp. Vennene mine og lillebroren min spillte kamp. Det var masse forskjellige kamper. Jeg hadde med meg speilrefleksen. Så det ble veldig mange fine bilder :)

;**
:)

 

Det var skikkelig koselig der. Og viss det var noen bilder jeg hadde lagt ut som man ikke vil skal være der ( da tenker jeg på alle som det var bilder av )

Emilie

what I should do today

Heluen stars !

I dag om sånn sirka en time, skal lille bror spille fotballkamp. Det skal vennene mine også. Så jeg blir og se på og ta bilder. De fleste kommer sikkert stupende ut på bloggen. Mens kanskje noen som jeg ikke vil legge ut, blir igjen. Hahah. Kanskje litt teit og skrive på bloggen. Og jeg som skal skrive bare positivt. Hahah jeg kan jo ikke det. Det eneste positivet med dette innlegget er at det kommer bilder etterpå. jaja nok snakk om bull shitt.Det kommer masse biledr etterpå!

Puus,puus ;** ♥


Hva jeg elsker / hater !

Når man ikke vet hva man skal blogge om, så går jeg innom topp bloggerne på topplisten, og håper på ideer. Jepp så fant jeg et innlegg '' Hva jeg elsker / hater '' ja hvorfor ikke? tenkte jeg. Så jeg tenkte og skrive elsker / hater innlegg. Det var ganske intresangt innlegg. vis man er glad i å lese bloggen min, og min hverdag. Ja da er man veldig intresert i sånne innlegg, som jeg finner på TOPP-listen.

Elsker:

  • Følelsen av et perfekt liv. Det er en så himelsk god følelse.

 

  • Skummelt og grøss. Jeg elsker de skummle filmene, hvor jeg må sitte med pute forran ansiktet. the back pad is a face

 

  • Små unger som kommer bort til meg og sier: '' kan jeg være sammen med deg ? '' også ser de med de søte øynene. Men dessverre, jeg leker ikke med små unger.

 

  • Lillebroren min. Jeg elsker og ha noen som plager meg, og noen jeg kan plage på ! :)

 

Hater

  •  Personer som tror de er så mye mere verdt enn andre! :( that sucks

 

  •  Laaange reklamer på tv. !

 

  • Folk som tror de har rett så er de frekk, også har de feil. eksempel:

Meg : Hvor bor de jentene?

Frekk person: i oslo ser du ikke det?

meg: oja.. nei det viste jeg ikke..?

Noen andre som går forbi: Nei hun bor ikke i oslo. De bor i tønsberg !

  • Tirsdager. Jeg hater tirsdager virkelig mye. Det er den verste dagen i uken.

 

  • Stress, Hvem som ikke hater og stresse. Blaah. Den er sikkert på topp listen, av det jeg hater.. ! huff,huff !

Selvfølgelig, er det noe man hater og elsker..!

Emilie

Kosekveld med Mia Kristin!

Heluen!♥

Nå for en halv time siden var Mia Kristin her. Det var FUNNY! vi eller jeg, fikk lattis av at hun skulle fortelle en random/humor historie, som hun fant på, om en klubbe og triks osv. Fikk filmet det, heldigvis. Så har vi noe å le av opp i gjennom årene. Vi satt mest på hver sin pc, og jeg har jo øynene for bingo banden. hahah xD ;**

Jaja nok om ting som jeg ler av. Her kommer bildene :)


Prøvde meg på sidecutt. it is the thing in life I will never have. Ikke sant

Nopp sidecuut kommer jeg aldri til å få, og skal aldri ha det heller !

Sidecut er helt BOBBLEBOBLE for meg.!

Har du det artig`?

I thing so.. !

Nammis.. Klubbe = godt!

Jeg er født til å være bilig! neida ;P

...... :) .......

Uklart så klart

Nok humor for i dag...

EmiliePhotoshoot: Emilie og Sanna.

Mens Sanna var her så tok vi ganske myyyye bilder, av hverandre. JA så jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere. Jeg har sååå dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget så jeg vil gi dere alt dere vil ha. Hvorfor kan dere vite i innlegget under. Komenter og si hva dere synes om bildene. Vi pyntet oss siden mamma hadde bursdag den dagen. Så derfor er det penklær, sminke , krøllette hår osv...

:)


 Jeg håper at Sanna syntes at det var ok, at jeg la ut de drit fine bildene av henne! :)

Hva synes du om bildene`?

Emilie

Testing testing. Med nytt kamera!

God morgen søte ♥

I går kveld tok jeg tusenvis av bilder som bare fristet og ta. Med en speilrefleks kan man ta mange fine bilder. Så jeg var rundt på sove rommet mitt og tok en haug med bilder. Noen ble litt uklare, fordi speilrefleksen kunne ikke fokusere på de små tingene.

Enjoyed ;** Neida.


ZOOM------->

JADA du vet at jeg ikke er fotogen...

speil..!

Canon

Canon nr..2

Mitt første speilbilde. Jeg ser jo helt stappet ut...  :3

Rot. jeg hamstrer vettu.

Sanna og mitt. BEST FRIENDS ♥Eos♥

okei...`?

Mhmmm`?

Oyeah..!♥^


Ehhhhhh

søte Sanna♥Tnaaaw ♥

Jajaj det var litt av noen bilder

Emilie
 


 

Påske-aften today!

Hei søte!

Nå skal jeg bare skrive et kjapt innlegg før jeg skal ut å grille pølser, med daddy! Sorry for 0 blogging tidligere, jeg bare ikke forstår meg så mye på den nye bloggsoften. Har klaget sykt mye, men jeg burde jo være fornøyd å sånn. Det er jo egentlig mye bedre, bare at når jeg ikke for til. Gir jeg opp. Også fortsetter jeg igjen 1,2-3 timer etterpå. Hahah typisk mei.

Hvert år, når jeg våkner på påskeaften, ligger det et påskeegg i enden av sengen min å stirrer på meg. Men i år så fant mamma ut at vi kunne leke tampen brenner, for å finne eggene våre. Typisk mamma å gjemme påskeegget i vaskemaskinen. Den var jo heldigvis ikke på. Lillebror sitt egg lå i film hyllen bak flere filmer. Hahahah jeg begynte tidligere på dagen å lete etter de, å gikk flere ganger forbi de. Hahaha ;)


Hare pusen min !


Look great!


Namenam...!Gult er kult!Tenk at det skal inn i magen min :) !


Ta et bilde, det varer lenger


F*U*N*N*YSMIlEY!


This is for you :)HarepuusNo time for losers.Good times!

Jeg har bestilt meg speilrefleks! iiiiiiP jeg klarer så vidt å vente.. Ja det kommer om noen dager, kanskje en uke. Men uansett jeg gleder meg noe sykt. Å da blir det bedre bilder til å ta med. Dere må følge med, jo klarere bilder jo bedre :) er det ikke det, det heter`?

Emilie


Et lite påske smil !

 

''Yees endeli, fant æ den'' Hørte jeg mamma si nede når vi var å ryddet for en halv time siden.
Påskepynten hadde lugget under mange esker, å endeli fant mamma den  one can never be happier, Neida.Men vi hadde liksom brukt lang tid på å lete etter den tidligere. I går, forledendag osv...
Jeg har jo det samme CUTIE påskeegget vært år, i loveit

Tok hareører på meg som jeg gjør vært år. Tradisjoner vettdu..! akkurat den samme følelsen har jeg vært år når jeg tar den på. Hareørene er liksom rundt selve egget. Så da er det ikke rart egge mitt er så CUTIE


Lille trille.....

Smiley...

Look at me..

Blitzzzz....

Blunk,Blunk....HIIIIIII

I'm just kidding ;3

- HAlO!!!! Opp i stigen, ett lite påskesmil.

Emilie