mai 2012


Dumme pc ;(

Hei!

Bloggingen min er ikke på topp. Pc-en min er så klikket for tiden, enten går leve tiden i dass eller så er det fordi jeg har så mye bilder. I dag har jeg tilbringet dagen min på sofaen. Men så fikk jeg låne IMACEN, fikk en blogg følelse igjen. Jeg savner og ta bilder, osv. Så jeg skal få pappa til og ta de bildene jeg ikke bruker på harddisken min.


;**

Hva synes dere om den såkallte dårlige bloggingen min `?

Emilie ;@

Blir kvalm siden jeg ikke får blogget

Wtf!? Why? Hvorfor har jeg ikke blogget, jeg blir bare såååå sinnsykt kvalm av å tenke, jeg mister lesere. Eller av og tenke, speil refleksen ligger bare der. Også savner jeg av og sitte og blogge på pcen min på skrive bordet på rommet mitt, eller og ligge i sengen min å ta masse bilder og halvparten deler jeg med folk jeg ikke kjenner!

Hva synes du?

Er så lei

Jeg er så fryktelig lei, Skole og alt annent rundt det. Jeg er L*A*T Bare for å si det mildt, men jeg vil gå tur, jeg vil trene , og jeg vil gjøre sunne ting, også er jeg lat når det gjelder alt annet. På dagen vi jeg sove, på natten vil jeg skype. osv. xoxoxo ;)Etterpå kommer gårsdagens video! ;)

Emilie

Mitt i en videoblogg!

Somwhere Only we Know! Akkurat, Tusen takk Andrea, nå har jeg den på hjernen.

Nå sitter jeg mitt opp i en videblogg!

bare for å KØDDE. WTF?!Husk: Bare for å oppdatere

Klippet mei :P

Akkurat nå: Føler meg ny!

HUHU, Har klippet meg :) Å jeg er stor fornøyd, Mjaau :) Senere kommer det ny header. Kan dagen bli latere egentlig, lekser puuh, mas puuh, middag puuh, hva annet kan jeg gjøre enn å være lat å Watching TV. Åhh. Jeg var å så på bloggen til Andrea, hvor hun sang den driiit fine sangen some where only we know :)


Kort eller?

Emilie


My place

Bloggen min. Jeg tenker at det er min plass, det er mitt egett sted. Hvor jeg kan skrive ned alle følelsene mine, eller skriver om hva jeg gjør tenker, synes osv. Som alle andre kan lese om. Bloggnavnet, drit i det, det har ingenting med livet mitt. Livet mitt er perfekt, gud ville at livet mitt skulle se sånn ut. Jeg er perfekt i guds øyne. Bloggen min vil ligge ut på nettet uansett om jeg sletter den. Det ligger alltid et lite minne av meg. Det ligger alltid et lite minne om alle. Om noen jeg er glad i dør, vil jeg alltid huske deg, tenke på deg og ha et minne om deg. Sånn er det for alle. Hjernen din hjelper ikke bare deg nå, men fremtiden din også._ hva synes du om bildene

- Har du ditt egett sted?

Emilie

 

 

I mot mobbing, hvem vet hva mobbingen kan ende med?

 I går lagde jeg og Mia Kristin en Mobbe video, vi ville rett og slett ha slutt på mobbingen. Husk: Vi spiller bare roller!


video:i mot mobbing

God morgen solstråler!

 I går hadde vi det kjempe koselig i venninne partyet til Hanne! Eller for en eller to månder siden, feiret hun bursdagen sin, men hun ble syk midt i bursdagen så vi måtte av lyse det, så kunne hun heller feire det en annen gang. Å hun feiret det i går! I dag skal jeg kanskje i byen med Hanne og Mina, Så skal vi se på en fotball kamp, noen av vennene våre har, jeg vet ikke om jeg tar kameraet med meg, med det får da så bli!
Bilder jeg tok før Partyet til Hanne!

Emilie

Bursdags piia, Hanne Pices for you. : ))

Pices for you Hanne pia mi ?

I dag har du feiret bursdagen din med varme klemmer, gode venner, gamle minder og høy musikk. Du har koset deg med vennene dine og to DJ-ER. Du har til og med ledd, grått og til og med vært hysterisk. I dag har du vært bursdags barn, og de skal bestemme, selv om noen gjør det du ikke er enig om. Du har tatt fine bilder med Meg og Erica, smilt og ledd til RANDOME danser, Vist Fu*k U fingeren i starships med vennene dine og danset Ai-Se-Eu-Te-Pego med dine beste og I'll do you like a truck, du har klappet , hylt og LEDD!
Fiina

DJ bordet.

Hva synes du om bildene, var det noen bilder DU, som var på partyet var på som ikke vil være ut på et bilde på bloggen min, bare kontakt meg!

Emilie


 

Så ble det rydding da!

video:rydding da


!

Good morning sunshines

God morgen<3

Jeg stresser egentlig så jeg legger bare ut et lite bilde for å oppdatere,

Dagens Antrekk: Ny Marius Genser

God Morgen sunshine! ♥

Jeg tenkte å vise dagens Outfit ! I går fikk jeg en Marius Genser hos Irene. Tusen Takk Irene ♥ Jeg fikk et par Marius varmelagger også, men de passer ikke til en bukse, så da bruker jeg heller de når jeg har på meg tights å sånn!
Litt dårlig kvaligtet på det bilde xD

Dagens sokker Hello Kitty cutie, Fra H&M'

- Hva synes du om Marius Genseren min?

- Å hva med de cutie Hello Kitty sokkene?

Emilie

Header 1, 2 eller 3 ?


Jeg klarer altså ikke å bestemme meg! HMM

Hvordan header skal jeg ha stor eller liten, stygg eller fin, tykk eller tynn, lys eller mørk. Vet du hva? Det får dere finne ut av, jeg finnere altså ikke en header, å ingen ut av de jeg har laget er perfekt nokk. Hmm? Hvordan skal jeg gjøre dette? Jaja1.  En kjedelig header, med masse bilder i  ?2.  En ganske lang og tynn header?3. Eller nr.3 ?

- Hvordan header synes du at jeg skal ha?

Emilie

Fun med starsjonær Mac ;)

Halo :) Halo eller Heia! Bruker vi opp i Nord. Av å til kødder vi å bruker yoo, halla osv..

Vi har jo stasjonær mac ;) å det er sååå FUN, Man kan redigere noe sinsykt brae videoer, man kan ta funne pictures osv. Jeg giddet ikke og skru på selve pc-en min, så jeg hoppet bort til macen, det er egentlig første gang jeg sitter på den, eller kke sitter på den men er på den. 
I love you ! Forbilde mitt er verdens beste!

Åhh herregud. ( ikke komenter '' herregud '' jeg er ikke krsiten. ) - Nok om det -

Jeg har et blogg forbilde Idunn. Altså bloggen hennes er jo idonn, men det står idønn. Fordi o går ikke blah,blah,blah. Men jeg prøver EVERYTHING jeg kan for å bli som henne, åhhh! jeg fant bare henne på blogg,no. å seff skal jeg bli som henne, laget en tegning av henne på skolen i dag. Ble ferdig med den også, håper jeg får sendt den til henne!

- Har du et blogg forbilde?

Emilie

I'm just kidding

Huhuhu. Jeg bare tuller Assa ;) forstod du ikke den du? neida

Du skjønner nok sikkert at jeg tuller, å jeg har enda ikke begynnt skikkelig med leksene, jeg holder på, mens jeg sitter å hører på kjære Mia kristin tuller: All this time ohoah all this time, jeg må nok le. Jeg er en artig men samtidig så skjønner jeg meg selv ikke, plutselig sitter jeg med leksene, å så tegner jeg. Å først å fremst, tulle sminke? HALOOOO? I`m just kidding. WOW what`s UP. som læreren bruker å si.

DEtte er bare TULLE SMINKE. : I`m Just kidding ;P


KISS ♥

- Hva synes dere om å kødde på bloggen? ( altså å legge kødde bilder ut )

Emilie

Så fornøyd av meg selv, jeg klarte å ta sprøyten. I am GOOD!

Heheh Neida! I dag måtte jeg ta en sprøyte. For å si det rett ut, så trodde jeg det gjorde myye vondere. Altså det stakk jo å jeg hylte i to sekund. Men liksom duh!?. Jeg er en skikkelig pyse, å det kan jeg innrømme, det er faktisk små unger som er tøffere enn meg. Men Jenter er jo kjent for sin svakhet! Det var ganske mange i klassen min som ble i dårlig form, jeg er i tipp topp, så lenge jeg har pære sideren min så er jeg fornøyd.

Eple sider og salat gjør meg fornøyd, nå skal jeg gjøre litt lekser.

Emilie

På Fredagen!

Takk for sist :)

På fredagen så sove jeg, Mia og Mia Kristin hos Ida, Å det var døds koselig. Jeg tok med meg digital kameraet mitt. Så jeg fikk tatt noen få bilder, vi hoppet på trampolinen, våket, altså døgnet for de som sier det. Men Ida sitt søskenebarn/fetter, Preben i klassen sov også. Først så vi på film, men da sovnet Ida å våknet sånn i 1-2 tiden på natten. Preben ville bare sove så han gjorde jo det, Ida sovnet jo av, så da var det bare jeg Mia og Mia Kristin igjen. Mia Kristin var litt trøtt mens jeg og Mia var overtrøtt. Jeg å Mia tok cowboyklær på Preben og lim i ansiktet hans, og Mia åpnet øyelukkene hans og sa voff,voff og kykkeligky med to bamser, og Preben sov fortsatt. Vi sovnet jo til slutt i halv fem tiden å våknet i ti tiden.


Fineste Ida♥

Fineste Mia!♥

Konsentrert vettu :P

Emilie

Skikkelig lattiz.... :P

Hahah. Jeg må nesten le av meg selv, jeg er en skikkelig tullekopp, lat og først å fremst, en kløne. I dag skulle jeg sykle til Mor, og selvfølgelig hadde skolissene festet seg til bedalene, så jeg løftet opp den andre foten og jeg og sykkelen tippet i en vannpytt. Hahah. Jeg kom jo våt over haug hjem til Mor, og jeg er jo selvfølgelig så lat at jeg ikke gidder å sykle hjem å skifte, så jeg fikk ordne det :P Nå har jeg hatt rotet rom leeenge , Emilie nå må du rydde rommet, Etterpå svarer jeg å går ut med noen venner, det samme skjer dag,etter dag, etter dag. Oupsi, sorry mamma, ryddig rom kommer ikke fram før jeg blir tyve å noe!


Vis du skal ha tips om hvordan man sykler, så ikke spør meg :)

Emilie