april 2012


ville bare oppdatere.

Jeg tenkte å oppdatere bare med en sang jeg hører på dag ut, og dag inn.

 

Dagens Autfait: Ny topp

Jeg tenkte at jeg skulle legge ut dagens autfait.  I går fikk jeg to nye topper, jeg tenkte å ha på den ene i dag. Etterpå skal jeg ta meg en sykkel tur. Men istedenfor at jeg sitter og plapprer om hva jeg skal gjøre senere .

Enjoyed ;**
Topp: Lindex // skjerf: Aner ikke // Tights : wow

Hva synes dere om dagens Autfait!?

Emilie

Tomorrow


I morgen skal jeg eller tenkte jeg at jeg skulle ta bilder til header. Altså jeg bryr meg. Men vis noen vet om en kjempe bra redigerings program til bilder
så ta å komenter det i komentar felte. Ta blir jeg glad. Så blir det en fin header.

Emilie


Nytt innkjøp: 17 mai klær, og to topper.

Jeg beklager så sinsykt mye for at jeg ikke har blogget. På fredagen var jeg ute hele dagen, i dag har jeg vært i Alta for å handle 17 mai klær, jeg fikk to topper i tillegg også. Nå snakker jeg med verdens beste Sanna. Jeg har ikke så mye og gjøre enn å blogge å skravle med Sanna.

Alt er fra kappAhl!
Og Alt dette er fra Lindex.

- Hva synes du om de nye klærne mine?

Emilie

Vi har alle hemmeligheterHar du en hemmelighet å dele ?Dagens Outfit // tar litt bilder før jeg løper ned på bussholder plassen.

God morgen♥

Jeg tenkte og ta bilder av Outfiten min i dag. I dag har jeg litt bedre tid så da slipper jeg og stresse sånn. Klokken Halv syv, hoppet jeg i dusjen og var ferdig i dusjen og ordne meg 5 over 7. Så jeg hadde god tid. Jeg har ganske vondt i magen i dag. Ikke bra egentlig. Men det får være.

Enjoyed ;**


Rosa topp: Cubus // shorts: Wow // Tihgts: Wow // Hvit unerdel topp: H&M

Uklart!

Smil til dagen, og dagen smiler til deg :)

- Hva synes du om Outfiten min?

Emilie
Trenings Outfit // Ignorer det trøtte ansikte mitt.

Åhh. Jeg er døøøds trøtt og sliten. Begge deler. Whaat?. Tenkte jeg skulle gjøre dere fornøyde med et lite trenings natta innlegg. Jeg er bare så døds trøtt. Okei nå har jeg jo skrevet det mange nok ganger at dere forstår at jeg er trøtt. Jeg er jo på tur til og skrive masse jallashitt som bare er masse kødd. Tenkte jeg skulle vise treningsklærne jeg bruker.

Jeg er så trøtt at jeg nesten la ut bilder av tærne mine! :( Pups THIHI :D

Emilie

 

A beautiful day

Av og til har jeg tenkt på at folk tror de er mer værdt enn andre. Alle som sier sånn snakker bare dritt. Det er sånne folk som er så egoistiske og sta. Men det jeg egentlig ville fram til er at når folk er enige med meg at personer tror de er mer værdt enn andre, da har du i alle fall noen på din side som er helt uenige med den personen. Og i dag har jeg hatt en '' A beautiful day '' det sies kanskje med overskriften. :)


Random bilde fra arkivet.

Puus,puus ;**

Emilie

Dagens gørr kjedelige Outfit!

God morgen til alle som er våken♥

Jeg tenkte og svippe inn litt bilder fra Outfiten min. Jeg har litt dårlig tid i dag også, men siden jeg ikke hadde noe bedre og gjøre så hvorfor ikke?


Adidas hettegenser: Mr. Bean i Tyrkia. // Joggebukse: sånn få du kjøpt på nærmeste sportsbutikk // Øredobber: Thayland

Hva synes du om joggeklær outfit?

Emilie


Titanic i går!

I går bestemte jeg meg for og gå på kino og se Titanic i 3D. Det var verdens tristeste og beste film jeg har sett. Jeg anbefaler den på det sterkeste. Jeg kan rett og slett indrømme at jeg fikk en tåre i øye kruken. Filmen handlet om en rik jente som heter Rose som er lei av og være elegant. Hun møter Jack og blir sammen med han, fordeom hun har en forlover. Titanic treffer et isfjell og synker til bunns.
Rose og Jack ( en veldig kjent scene )En tegning Jack tegnet av Rose

Etter de har fallt i havet!

Også traileren gir masse info om hva den handler om. Den anbefales på det sterkeste.
 


 

 

Dagens autfait // svipper inn litt bilder før skolen

God morgen !♥

Tenkte jeg skulle svippe inn dagens autfait, før jeg løper ned til buss holder plassen. Har egentlig litt dårlig tid, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg blogger nå. Så jeg får ikke skrevet så mye!
Tunika: Wow // Tights: wow // bellte: hakke snøring!?

Tøysko: aner ikke?

- Hva synes du om dagens  Autfit?

Emilie

Svimer,sprøyter,blåveis og enda en sprøyte. Kan dagen bli værre? -.-


Jeg føler meg helt utslitt etter skoledagen. I dag skulle jo klassen ta sprøyter, helsesøsteren kom på skolen, og de som skulle ta sprøyter gikk i et rom. Jeg var en av dem som IKKE skulle ta sprøyte. Jeg har rett å slett sprøyte skrekk. Mamma sa at jeg nesten måtte ta den. NEI ! JEG VIL IKKE. Så sa mamma at vi heller kunne ta den oppe hos helsesøster. Jeg følte meg tung i hodet når jeg så klasse vennene mine kom opp tur etter tur: Det gjorde vondt. Nei det gjorde det ikke, jo jeg måtte ta fire sprøyter siden det var feil osv... det var en i klassen som besvimte halvparten ble så dårlig at de måtte hjem. Å jeg ble dårlig av og se alle ha vondt. Og selvfølgelig hadde jeg vondt i kinnet. I går fikk jeg en skikkelig blåveis hos min kjære lillebror :( vi kranglet : Søster, slutt. Javell da, ta igjen. ( jeg legger meg ned ) PANG! MAMMA! Huff,Huff. !


Bilder etter gårsdagens blåveis!... :3

aushh!

Ignorer krøllene i håret !

- Hvordan har din skoledag vært? slitsom `?

Emilie ;**


Jentekveld med Sofie, Mina og Mia kristin i går kveld !
I går skulle jeg Mina og Mia Kristin ha jentekveld. Så ringte Sofie og spurte om hun kunne være sammen med oss. JAA! sa vi jo selvfølgelig. Vi hadde det sinsykt artig. Vi spiste masse godter. Også fortalte vi sånne spenende ting til hverandre. Sofie ble jo redd og stakk hodet bak om puten. Men det var så koselig, at det ikke gjorde noe. Mina skulle ta en kråke/rulle/stumpe kråke, også sto jeg i veien. Også trynte jeg, og hun hadde minst lattis i 5 min. Hahah.


Fineste Mina♥

Pc-en.... Hmmm!?

ooooææææ !..... :O

:) !

Ai Se Eu Te Pego......♥

Hyyyper.. ! ♥

♥ beste Sofie !

HAHAH :D ♥ ! xD

Lille my !  - Meg -

;D IIIIIIP !

Tumt ! :(

Intresangt!

Heksehyl !

APELSIN!

Smiley!

Hiv og hoi. !

Nok bilder av meg!

- Hvordan hadde du det i går?

Emilie;**♥

Fotball kampen til lillebroren min og vennene mine!

Heluen muffin søte deg

Nå for en time siden var vi på fotball kamp. Vennene mine og lillebroren min spillte kamp. Det var masse forskjellige kamper. Jeg hadde med meg speilrefleksen. Så det ble veldig mange fine bilder :)

;**
:)

 

Det var skikkelig koselig der. Og viss det var noen bilder jeg hadde lagt ut som man ikke vil skal være der ( da tenker jeg på alle som det var bilder av )

Emilie

Dagens antrekk: Tigertopp, tights og tøysko !

Heluen♥

Tenkte jeg skulle svinge inn dagens antrekk. I hope you enjoyed. Neida. Klærne mine er som alle andres. Takk for fotograferingen mamma :) jeg hadde dessverre ingen andre å plage. heheh. Neida. Men jeg tenkte jeg skulle gå ut å ta sånne bilder. but no. Giddet det rett og slett ikke. Hver bare fornøyd med det dere får. Okei. Ja. neida.... THIHI :D


Overdel: Bikbok // Topp: Cubus // Tights: wow

Øredobber øverst på bilde: Glitter

:) smiley.. !

Litt sånn uklart!Dagens vær!

dagens shoes: nice;**

STATUS: HOLD DEG UNNA ;P

!

Uklarte saker!

Hva synes du om dagens autfait`?

Emilie

what I should do today

Heluen stars !

I dag om sånn sirka en time, skal lille bror spille fotballkamp. Det skal vennene mine også. Så jeg blir og se på og ta bilder. De fleste kommer sikkert stupende ut på bloggen. Mens kanskje noen som jeg ikke vil legge ut, blir igjen. Hahah. Kanskje litt teit og skrive på bloggen. Og jeg som skal skrive bare positivt. Hahah jeg kan jo ikke det. Det eneste positivet med dette innlegget er at det kommer bilder etterpå. jaja nok snakk om bull shitt.Det kommer masse biledr etterpå!

Puus,puus ;** ♥


Hva jeg elsker / hater !

Når man ikke vet hva man skal blogge om, så går jeg innom topp bloggerne på topplisten, og håper på ideer. Jepp så fant jeg et innlegg '' Hva jeg elsker / hater '' ja hvorfor ikke? tenkte jeg. Så jeg tenkte og skrive elsker / hater innlegg. Det var ganske intresangt innlegg. vis man er glad i å lese bloggen min, og min hverdag. Ja da er man veldig intresert i sånne innlegg, som jeg finner på TOPP-listen.

Elsker:

  • Følelsen av et perfekt liv. Det er en så himelsk god følelse.

 

  • Skummelt og grøss. Jeg elsker de skummle filmene, hvor jeg må sitte med pute forran ansiktet. the back pad is a face

 

  • Små unger som kommer bort til meg og sier: '' kan jeg være sammen med deg ? '' også ser de med de søte øynene. Men dessverre, jeg leker ikke med små unger.

 

  • Lillebroren min. Jeg elsker og ha noen som plager meg, og noen jeg kan plage på ! :)

 

Hater

  •  Personer som tror de er så mye mere verdt enn andre! :( that sucks

 

  •  Laaange reklamer på tv. !

 

  • Folk som tror de har rett så er de frekk, også har de feil. eksempel:

Meg : Hvor bor de jentene?

Frekk person: i oslo ser du ikke det?

meg: oja.. nei det viste jeg ikke..?

Noen andre som går forbi: Nei hun bor ikke i oslo. De bor i tønsberg !

  • Tirsdager. Jeg hater tirsdager virkelig mye. Det er den verste dagen i uken.

 

  • Stress, Hvem som ikke hater og stresse. Blaah. Den er sikkert på topp listen, av det jeg hater.. ! huff,huff !

Selvfølgelig, er det noe man hater og elsker..!

Emilie

Kosekveld med Mia Kristin!

Heluen!♥

Nå for en halv time siden var Mia Kristin her. Det var FUNNY! vi eller jeg, fikk lattis av at hun skulle fortelle en random/humor historie, som hun fant på, om en klubbe og triks osv. Fikk filmet det, heldigvis. Så har vi noe å le av opp i gjennom årene. Vi satt mest på hver sin pc, og jeg har jo øynene for bingo banden. hahah xD ;**

Jaja nok om ting som jeg ler av. Her kommer bildene :)


Prøvde meg på sidecutt. it is the thing in life I will never have. Ikke sant

Nopp sidecuut kommer jeg aldri til å få, og skal aldri ha det heller !

Sidecut er helt BOBBLEBOBLE for meg.!

Har du det artig`?

I thing so.. !

Nammis.. Klubbe = godt!

Jeg er født til å være bilig! neida ;P

...... :) .......

Uklart så klart

Nok humor for i dag...

EmiliePhotoshoot: Emilie og Sanna.

Mens Sanna var her så tok vi ganske myyyye bilder, av hverandre. JA så jeg tenkte at jeg kunne dele de med dere. Jeg har sååå dårlig samvittighet siden jeg ikke har blogget så jeg vil gi dere alt dere vil ha. Hvorfor kan dere vite i innlegget under. Komenter og si hva dere synes om bildene. Vi pyntet oss siden mamma hadde bursdag den dagen. Så derfor er det penklær, sminke , krøllette hår osv...

:)


 Jeg håper at Sanna syntes at det var ok, at jeg la ut de drit fine bildene av henne! :)

Hva synes du om bildene`?

Emilie

Litt for dårlig blogging i det siste......OUPS!

Husker dere mei...`?

jajaj samma det. Jeg har ikke blogget siden i forje uke var Sanna her :) og jeg liker ikke å blogge når jeg har venner på besøk. Også i denne uken har jeg hatt lekser.. Trening. Jeg har til og med vært i dårlig form å sånnt. Jeg sitter hjemme i dag siden jeg er syk. Etter på kommer det andre innlegg med bilder får alt som har skjedd i det siste. Jeg har jo fått meg ny speilrefleks :) så jeg har laget testevideo. Tatt masse fine bilder osv...


:)

- Hva synes du om at jeg ikke har blogget`?

Emilie


Testing testing. Med nytt kamera!

God morgen søte ♥

I går kveld tok jeg tusenvis av bilder som bare fristet og ta. Med en speilrefleks kan man ta mange fine bilder. Så jeg var rundt på sove rommet mitt og tok en haug med bilder. Noen ble litt uklare, fordi speilrefleksen kunne ikke fokusere på de små tingene.

Enjoyed ;** Neida.


ZOOM------->

JADA du vet at jeg ikke er fotogen...

speil..!

Canon

Canon nr..2

Mitt første speilbilde. Jeg ser jo helt stappet ut...  :3

Rot. jeg hamstrer vettu.

Sanna og mitt. BEST FRIENDS ♥Eos♥

okei...`?

Mhmmm`?

Oyeah..!♥^


Ehhhhhh

søte Sanna♥Tnaaaw ♥

Jajaj det var litt av noen bilder

Emilie
 


 

Canon Eos 550D Yess endelig kommet ( speilrefleks )

Oyeah bloggen.
Pappa er speilrefleksen kommet`? Ja. YEEEEES ! :))  En glad og fornøyd jente, som sitter og blogge i sengen sin. Det jeg fikk med speilrefleksen var et stativ ( NB: ikke et stativ med 4 ben, kun en stokk med feste, det går ann og spikre den ned i gresset/plenen om sommeren eller sette den ned i snøen ) En bok som lærer om hvordan man bruker en speilrefleks, UV fillter, Kameraveske.
Stativ.

Hva synes dere om bildene mine`?

Emilie!

Nytt Innkjøp: Fest sko

Oyeah. Endelig de perfekte skoene, som jeg skal bruke i en bursdag. Kjole har jeg. Alt passe perfekt sammen. Gleder meg noe sinsykt.


Elsker de ;**

De er jo så fine inn i også, FLOWERS!

Jeg bruker størrelsen 35

Love it ;**

En glad og fornøyd pike ;**

Står på den rette plassen.

- Hva synes du om de nye skoene mine`?


Emilie


Bytur, med verdens beste!

Helu!♥

Nå har jeg å Mia Kristin kommet fra byen. Vi eller jeg spesielt hadde latter krampe på Mix stor kiosken. Det kom en gammel dame,'' kan æ få sitte ilamme dåkker '' lettere sagt Kan jeg sitte sammen med dere. Hahah vi holdt på å sprekke. Heldigvis gikk hun jo. Og vi hadde slevfølgelig latter krampe. Det er mest bilder av meg. PGA. Mia kristin er veldig glad i å ta bilder. Hahah. Vi skulle ned mot havet å ta bilder. Akkurat da vi skulle ta bilder av meg. Kom det to jenter ( ungdommer vettu ) å vi ble jo selvfølgelig så flaue at vi spratt bort.


Oyeah.

Ensfarget. Æhh litt kjedelig. SOPERGODT

Braincooler, her kaller vi det sluush!

Yoo.

Halleluja.

Kiss the sluush, and live your life!♥

Nammi!

Retur

Konsentrert.!

Jeg føller med...

Ja,Ha

Oupsi....!

Ching,Chong.

Okei...

Værdns bæste...

Åssså mei, blah,blah,blah

Men vi snakkes da lovler.

Emilie
TODAY...! :D

I dag er det dagen før skoledagen. Det blir tungt og begynne på skolen igjen. Påsken varte ikke så lenge for mei. Nej,neij. Men i dag skal jeg til byen med verdens beste Mia Kristin. Oyeah. Jeg skal se om jeg finner meg sko, jeg vil ikke ha helt flate men litt sånn, ikke akkurat modell sko. Håper de har salg og sånnt. Jeg skal se om jeg får tatt noe bilder med det lille digital kameraet. THIHI.Får jo snart speilrefleks.. Så jeg trenger ikke å stresse, picnik stenger jo ikke før 19 april. Huff, Huff. Men vis du vet om andre redigerings program ( for bilder ) så skriv det i komentar felte så er du snill!

- Vil du skrive et redigerings program for bilder i komentar felte`?

Emilie

Good times!

Jeg har mange ganger gått rundt og tenkt på hva jeg brukte og gjøre når jeg var mindre. F.eks når jeg var 3-5 år, var jeg en skikkelig rampetass. Jeg har ripet opp to biler, som vi har hatt. Jeg sa til mamma at jeg skulle ut i hagen, så gikk ned til byen til en venn. Jeg gikk opp i sminke sakene til mamma og begynte å sminke mei. HAHAH ;D . Når jeg var 6-8 år. Tulla jeg hele tiden. Så folk begynte å baksnakke meg, men jeg hadde jo mange venner fra før av som var å støttet meg.

Når jeg var 9 år begynte jeg i på en ny skole, eller alle jeg hadde gått med tidligere hoppet over til 4 klasse. Da var vi sikkert 16 stykk som gikk over dit. Da møtte jeg Mia Kristin. Da ble vi bestisser. Vi tullet ganske mye, om sånne teite ting, og brukte å kalle oss for Pål og Knut. hahahah. Når jeg var blitt 10 år, gikk jeg i 5 klasse. Å på begynelsen holdt vi enda på med humor, da var det Hubert å Knut vi kalte oss, vi hadde humor show for foreldrene våre og var ganske barnslige. Men så sluttet vi med det. Men vi bruker ennå å tulle med andre bare sånn litt HUBERT OG KNUT. Men vi har sluttet med show.I sommerferien, så møtte jeg Sanna. Vi var sammen med hverandre hver dag. Vi møttes i Tyrkia en veldig,veldig varm dag. Vi tullet i basenget, og av og til var vi uheldige og sprutet vann på de som lå på flytemadrassene, da vi skulle spise mat på kvelden i lag, spyttet vi skisse bær frø ut på veien. Å dem føyk laaaangt. Dessverre måtte vi gå en dag. Men vi holder super kontakt, vi har webb på msn, vi snakker i telefonen og er hos hverandre av og til i året. Jeg bor opp i nord og hun nede i sør. Så nærmere kontakt en webb å telefon fins det ikke.


Et gammelt bilde fra 2011. Etter sommerferien en gang.

Var det noe som savnes`?

Rydding og vasking.

Heluen, sorry for 0 blogging tidligere,. Jeg har ryddet rommet og skal snart vaske. :( blaah. Tok et pa bilder. Rommet mitt er jo helt bomba. Hahah men jeg skal snart få nytt rom. Så jeg gidder ikke å fikse så mye på rommet mitt. men jeg må jo ha det ryddig uansett. Det er så vanskelig å bolde rommet ryddig når man ikke vet hvor man skal ha tingene sine. Har nettopp sett på litt påske krim, men så klikker jo episodene. jeg har hørt at pc-er holder bare i 3 år. WOW. Tenk vis man ikke vil ha ny pc, at man liker den så godt så klikker den etter tre år. Min er snart 3 år. Å den funker jo som om den var ny :)


UKLART

Fuktidhetskremmer, små ting, smykker, armbånd, øredobbs, kokebok osv....ONLY root

Eose, telys og smykkeholder

IPoden Miiiiin ;**

Smil å lev livet :D

Elsker å tuulle.

Legg rotet på sengen

Lille påskekylling! ( haha den skal bort today )

Oyeah


Jaadaa.

Jeg hoper det var det siste bilde....`? hmm

Hva skal du gjøre i dag`? rydd`? heller rommet, enn å kjede deg på facebook.

Tror jeg skal gå ut en tur på snowboard ( suger i de greiene )

Emilie


 

Spørsmålsrunde

Tenkte jeg skulle sette i gang spørsmåls runden jeg startet for ganske lenge siden. Jajaj da begynner jeg bare!

 

Er du forelsket`?

Nej, jeg er ikke det skjønner du!

Liker du skolen`?

Ehh man kan ikke si at jeg liker skolen, Men jeg har ikke noe i mot den heller. Og jeg liker jo ferie mye bedre en skole, men jeg synes ikke at skole suger. Men man kan si at jeg hater skolen nå for tiden. Lekser, arbeid. osv..

Hvem er den søteste gutten i klassen`?

Jeg liker ingen og synes ingen er søt!

Hva er favoritt maten din`?

Jeg elsker kylling og kjøtt. Så kylling å biff er nåkk favoritten her.

Er du sur på noen`?

Nej. Heldigvis. Jeg er ikke sur på noen. Og hadde jeg vært hadde jeg ikke sagt det. Man prøver jo å blogge i en positiv vinkel.

Hvorfor startet du å blogge`?

I 5 klasse ( for et år siden ) så hadde Benedikte blogg. Jeg ville jo også ha det å begynte å blogge, så jeg har hatt mange blogger. Å nå denne :)

har du dyr`?

Jaja jeg har to dverghamstere som heter Mie og Sofie .Vis du skulle byttet navn, hva hadde du byttet til`?

Ingenting egentlig!

Hvordan blogger leser du`?

Jeg kan lage et innlegg om hvordan blogger jeg leser!

Hva vil du bli når du blir stor`?

Jeg vil jobbe med markedsføring i utlandet, eller så vil jeg bli advokat

Hva er din største drøm`?

Å få et perfekt liv, neida. kanskje å klare skolen. Det er ikke alle som klarer å utføre den. Jeg er ikke sikker!

Hva er ditt favoritt tall`?

21, fødsels datoen min

Hva er ditt favoritt godterri`?

Surt, seigt , sterkt. ehh mitt i mellom

Hva lekte du med når du var 3-5 år`?

Jeg likte å leke med Barbie også kjøpte og kjøpte og kjøpte og kjøpte jeg masse bamser. Og lekte aldri med de.

Hvem er din bestevenn`?

Jeg har mange gode bestevenner Mia Kristin, Mia og Benedikte, vi bruker og være sammen. Men min aller beste her hvor jeg bor er nokk Mia Kristin!Hva synes du selv om bloggen din`?

Jeg synes bloggen min er passe bra!

 

Snart kommer del 2, så bare spør om spørsmål i komentarfelte !

Var det noe du viste fra før av`?

Emilie

Mali driter seg ut. Hahahaha check it out

Youtube hahahah. Du burde helst ikke melde deg på norske talenter/ idol eller noe sånnt, og tulle. Det blir lagt ut på youtube. Å blir der forever liksom. Jeg satt på youtube så kommer det opp Mali driter seg ut på idol. hahaha for en dame jeg spyr. Hun har tatt sang timer, og synger som om hun var en flodhest med en agurk i halsen. :) . Stilen hennes ligner spy. Følg med hvor barnslig hun er!

 

Justin Bieber Boyfriend. Beste sangen han har laget assa..

Jeg har egentlig vært ganske stor fan av Justin Bieber. Men ikke så mye nå lenger. Men Boyfriend. Jeg må nokk innrømme, at jeg tror det blir en hitt i 2012. Jeg satt på bussen så sitter en eldre gutt. ( her er det snakk om vidregående ) som satt å hørte på den, og nynnet samtidig. Jeg er enig, jeg har ikke droppet Nicki Minaj men BOYFRIEND liksom. Hør den slev å komenter i komentar felte å si hva du synes. If i was you boyfriend, Never lets you go. Er det ikke det han sier`?

 

Er den ikke sykt bra da`? skriv i komentar felte hva du synes om BOYFRIEND Emilie

Halleluja!||

I går kveld hørte jeg på ipoden min i 70 min. Hahah å jeg hørte på en sang om,og,om,og,om osv igjen.. da må jeg ha hørt på den mange ganger. Men når jeg tenker meg om, så kommer jeg til å få en super dag i dag. Jeg tror jeg skal snippe meg en tur på snowboard etterpå. Å turne litt i snøen. på ipoden i går så hørte jeg på '' Mr saxobeat By: Alexandra stan '' Den er så fin, den er sånn robot aktig. Prøvde meg på lyrics på youtube på saxobeat men stemmen min er elendig, så det er ikke noe vits i det uansett.

Den stemmen du hører når du selv snakker. Er ikke stemmen du tror den er. Vis du filmer deg selv og sier noen setninger, å ser på den videoen senere, så den stemmen du hører der, er det andre hører fra deg. Kult ikke sant`? Men samtidig utrolig skumelt, tenk vis du er så fornøyd med stemmen din, å når du hører den selv, så er den så stygg at du ikke tørr å snakke igjen. Ikke tenk sånn! f.eks meg. jeg synes den ekte stemmen min er utrolig flau å høre på. Jeg høres ut som en baby. Huff,Huff. Men jeg er bare ikke vant med den. Hadde jeg vært vant med den, hadde det vært noe annet. Å husk, kameraet kan ha dårlig lyd, at du høres ut so et monster.


Like a freak, mr Saxo Beat. Låtene mine.


la ut dette bilde på den forje bloggen min. Peace liksom..


Tror jeg lager meg muffins eller brownies etterpå,,, TIHI

Blir din dag halleluja, eller vet du kanskje ikke det.....?

Emilie


20 days challenge!

Da var det den 20 days challenge! igjen..

 

Dag 1 - Si ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt på pc-en

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

Starships; By: Nicki Minaj LINK-----> http://www.youtube.com/watch?v=FT7MWDoW_rc  Påsken beste vettu :)

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

Påske-aften today!

Hei søte!

Nå skal jeg bare skrive et kjapt innlegg før jeg skal ut å grille pølser, med daddy! Sorry for 0 blogging tidligere, jeg bare ikke forstår meg så mye på den nye bloggsoften. Har klaget sykt mye, men jeg burde jo være fornøyd å sånn. Det er jo egentlig mye bedre, bare at når jeg ikke for til. Gir jeg opp. Også fortsetter jeg igjen 1,2-3 timer etterpå. Hahah typisk mei.

Hvert år, når jeg våkner på påskeaften, ligger det et påskeegg i enden av sengen min å stirrer på meg. Men i år så fant mamma ut at vi kunne leke tampen brenner, for å finne eggene våre. Typisk mamma å gjemme påskeegget i vaskemaskinen. Den var jo heldigvis ikke på. Lillebror sitt egg lå i film hyllen bak flere filmer. Hahahah jeg begynte tidligere på dagen å lete etter de, å gikk flere ganger forbi de. Hahaha ;)


Hare pusen min !


Look great!


Namenam...!Gult er kult!Tenk at det skal inn i magen min :) !


Ta et bilde, det varer lenger


F*U*N*N*YSMIlEY!


This is for you :)HarepuusNo time for losers.Good times!

Jeg har bestilt meg speilrefleks! iiiiiiP jeg klarer så vidt å vente.. Ja det kommer om noen dager, kanskje en uke. Men uansett jeg gleder meg noe sykt. Å da blir det bedre bilder til å ta med. Dere må følge med, jo klarere bilder jo bedre :) er det ikke det, det heter`?

Emilie


20 days challenge!

Da var det den 20 days challenge! igjen..

 

Dag 1 - Si ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt på pc-en

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

Det eneste jeg er redd for er: Spindellvev, Å gå i søvne å gjøre noe galt. Ellers ingenting annet en Anders behring breivik, det er en skam å skrive navne hans. Huff,Huff

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

20 days challenge!

Da var det den 20 days challenge! igjen..

 

Dag 1 - Si ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt på pc-en

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

Det har skjedd mange ganger noe skikkelig flaut, dagen etter er det ingenting flaut mere, så jeg husker ikke. Eller jo jeg synes det er flaut vis jeg sier noe, og forventer at noen skal le, så sitter de bare å stirrer på meg, det synes jeg er flaut, eller vis noen ser at jeg snubler.!

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

Ny blogg.no

Jeg erlitt irritert på blogg.no. Det er jo helt nytt, men kunne det ikke forbli littt lenger, jeg var så fornøyd med det som var, men vis jeg tenker surt, vi det fortsette og bli surt. Jeg vil ikke slutte å blogge heller, NEJ det får bli. Men skal prøve å vende det til meg, det falt heller ikke så i smak. Men til et annet TEMA i morrest når jeg våknet så tenkte jeg, æhhh skal jeg gidde å våkne, liksom jeg var lat, trøtt og PC GAL men giddet rett å slett ikke å hente pc-en å skru den på, til jeg bare MÅTTEArkiv bilde..

- Hva synes du om nye blogg.no

Emilie


Midlertidig header.Jeg var så sinsykt lei bildene i den headeren jeg hadde. Så jeg bestemte meg for å lage en midlertidig header. Ble bare noen ganske så nye bilder, så får jeg fikset det kanskje i morgen eller noe. Så nå blir det lille harepus header  neida jeg kan heller kalle det påske header, ordet påske header høres helt kykkeligky ut. Men jajaj man kan jo liksom ikke kalle det The crismas photo by: Emilie Johansen sånn får det bli noen dager eller 1. Blaah. Er ikke akkurat den fineste jeg orket å lage, er så trøtt nå at jeg tror jeg stuper til sengs, så får 20 days challenge, vente til i morgen.

Natta snupsier

Emilie


Et lite påske smil !

 

''Yees endeli, fant æ den'' Hørte jeg mamma si nede når vi var å ryddet for en halv time siden.
Påskepynten hadde lugget under mange esker, å endeli fant mamma den  one can never be happier, Neida.Men vi hadde liksom brukt lang tid på å lete etter den tidligere. I går, forledendag osv...
Jeg har jo det samme CUTIE påskeegget vært år, i loveit

Tok hareører på meg som jeg gjør vært år. Tradisjoner vettdu..! akkurat den samme følelsen har jeg vært år når jeg tar den på. Hareørene er liksom rundt selve egget. Så da er det ikke rart egge mitt er så CUTIE


Lille trille.....

Smiley...

Look at me..

Blitzzzz....

Blunk,Blunk....HIIIIIII

I'm just kidding ;3

- HAlO!!!! Opp i stigen, ett lite påskesmil.

Emilie 

 

 

Ut på tur, aldri sur!

Da har da jeg vært på tur. Kom sikkert hjem får en halv time siden. Det ble ikke så lang tur som vi hadde håpet på. Da når vi skulle begynne å gå på ski, ble været litt sutrette. Men etter en stund kom sola frem å den blåe himmelen lyste opp. Etter noen minutter, fant vi en fin plass å sitte. Etter 10 min sånn cirka, ble været sutrette igjen. Så da bestemte vi oss for å gå. Det var jo mellt stygt vær uansett.

Jeg fikk ikke tatt så mye bilder som jeg håpet på, været er ikke det beste opp i nord.
Jeg vet jo hvor jeg bor så, jeg hadde nesten forventet det uansett.


Da var jeg klar.....!

Dette, amatør snowboardet som er spesial lagd for meg ( neida ) mente jeg i det forje innlegget. Men jeg fikk selvfølgelig ikke tatt det med.

Ikke sutrette vær der, NEJ.

DEILIG

Smil å vær glad, for været du har

Madshus
!

Som vi sier opp i nord: '' BRUK NU SKISTAVAN ELLERS SÅ KOMMER DU NU INGEN VEI ''


ZOOM

Bleiking

Ut på ski, ingen snowboard osv.... Er det sånn hos deg`?

Emilie


  

New design.....again....!

Nytt design...igjen... Herlig. Elsker å ha nytt design. Jeg elsker å laste opp design osv. Bare gi meg forslag om fine design å jeg skifter.

Jeg plages ganske med profil bilde, er det noen som vet hvordn jeg gjør det?

Hei på deg du!

Hva synes du om designet mitt?, å hvordan skal jeg fiske profilbilde.;

Emilie

impossible

Oyeah. Tipper at vi skal på tur i dag. Stå på ski. Ake. Grille pølser. Spise litt kvikk lunjs, og ellers bare kose oss. Åhh herlig!    skal bli godt å få gå på ski på fjellet. det er alltid så koselig. Skal ta med kameraet at jeg får tatt bilder. JOHOO! da blir det bilder på bloggen. Men håper jeg får tatt med meg et slags nybegyner snowboard, det er ikke ekte, man kan ha vilkenssom helst sko i de, og det er plast osv. Jeg kan ta bilder av det etterpå

Det positivet med å bo opp i nord er at, når vinteren er her, så får man en skikkelig vinter. Men på Julaften var det ikke snø på veien og det skal det jo være vært år. Men så kom det heller mere snø utover Januar,februar og spesielt i mars!. Kanskje det er to meter på bakken snø. Aner i så avfall ikke
Jeg kan ikke gå i disse på vintern vettu....

På ski, ake, snowboarding. Gjør du mye sånnt`?

Emilie 

snow up to my knees

Nå har jeg da vært å solt meg på trappen, også har jeg hoppet masse på trampolinen. Faktisk så har jeg hoppet i den tynneste singletten jeg fant i skapet. Shorts er jo også greia i dette fime sommerværet. NEI,NEI,NEI. ingenting av det har jeg gjort. Opp i nord skjer det ingenting annet en å måkke snø, huff huff.

Snø opp til knærne har jeg å. Jeg må gå med bobbleklær ute, nyte vinter været osv.... Men det er POSITIVT. Man kan hoppe salto i snøen UTEN å slå seg.


Snow of norden

Snø opp til knærne, stå på snowboard, turne. Kan vinteren bli bedre

Emilie 

 

 

Design å sånnt

Endelig klarte jeg å lage design selv. Men viss det blir rot i designet å sånnt. Så er de fordi jeg er en nybegynner. ;) så thats it.

Er ganske fornøyd i med at det er min første;)

Man skal være fornøyd med det man får til.

- hva synes du om nybegynner proskjekktet mitt'?

Emilie

TANKEVEKKER-Synes det er så fint

-Emilie -

20 days challenge!

Da var det den 20 days challenge! igjen..

 

 

Dag 1 - Si ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - bakrundbilde mitt på pc-en

Dag 5 - Mine aller beste venner


Sanna♥


Mia Kristin♥


Benedikte♥

Her er bare noen venner, Men jeg bruker ikke å være sammen med de.
Anneli <--- Heidi, Arifa, Meg ----> og Tuva i midten


Å enda et.

Å her er et felles bilde som ble tatt i bursdagen til Johanne
<---- Anneli, Heidi, Mia , Ida , Mia Kristin , Å meg ! og beste Benedikte -----> ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

Herlig drøm!

Jeg er en person som drømmer absolutt nesten hver dag. Jeg drømmer om alt fra A Til Å. I andre klasse drømmte jeg at læreren min hadde langt lyst hår å vannet blomster med popcorn i vinduet.. Å når jeg var litt mindre så drømmte jeg at onkel ble en flue som var på størrelsen med en basket ball. 

Og i natt så drømmte jeg at jeg våknet. Også lå det Iphone 4S på kjøkkenbenken når jeg våknet. Dagen etter kjøpte jeg meg mac pro. Og masse sånn. Jeg var rett å slett rik. Og når jeg våknet spurtet jeg på kjøkkene å skulle skjekke om det var sant. Hahahah


Tok dette bilde på kostymeballet 2012. Egentlig beregnet til en voksen men jeg fiksa det.

- Hva drømmte du i natt`?

Emilie

Se Emilie drite seg ut nederst i bakken!

video:emilie driter seg ut

 

20 days challenge!

Da var det den 20 days challenge! igjen..

 

Dag 1 - Si ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt på pc-en

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

Herlig påske lunsj!

Heluen :)

Deilig påskelunjs med kokt egg. Hardkokt. Herlig. Pc-en min TV-en min fint vær ute
osv: Vil gå meg en tur etterpå. Eller så vil jeg ut å hoppe i den myke deilige snøen. Åhh herligt. Kanskje jeg skal trippe bort i barnehagen å hjelpe mamma? hmm..


Endelig bobler det...

Jeg tok litt bilder mens jeg ventet i ni minutter.....!

Favoritt sokkene♥

Å oalla

Herlig påskelunsj!♥

Laget koppen i første klasse♥

Emilie-----------------------------------------♥

Love it♥

TV geeek !

Ikke sant?

Dessverre tomt! :(

Hva synes du om min lille cutie påskelunsj?

E*m*i*l*i*eAt folk dømmer andre etter utsende. Å jeg som har hatt 4 forskjellige hårfarger, Å ingen dømmer meg.

At personer dømmer andre etter utsende har jeg tenkt på mange ganger. Helt utrolig hvor fort folk dømmer. Å jeg har hatt 4 forskjellige hårfarger. Å jeg har ikke blitt dømmet av noen, Kanskje på tull, men det er noe annet ;P Min naturlige hårfarge er er lyse brunt. I første/andre klasse stipet jeg det med lyse striper. Å det fortsatte jeg med to ganger i året helt fram til 6 klasse. I 6 klasse sluttet jeg å stripe det å farget det rødskjær. I februar/mars farget jeg det mørkebrun.


All den forskjellen.

Min naturlige hårfarge!

Det røde tok nesten slutt...

- Hva synes du om håret mitt`?

Emilie 

 

Det som skjedde i går!

Hei,Hei bloggen?

I går blogget jeg blogget ONLY en gang i går,jeg forklarte heller ikke hvorfor. Men det var siden jeg skulle på tur. Jeg tok med kameraet å sto på ski ned en bratt bakke, og fallt selvfølgelig nederst. Nå ser jeg på biler 2 med bruthern. Filmen intreserer meg ikke så mye. Sitter bare fordi jeg skal ha something å gjøre. Men,Men....


En blid og glad jente som skal på tur♥

- Fikk egentilig ikke tatt noe pictures i går. Bare filmet.

Emilie

Tenkte å sette i gang en spørsmåls runde.

Heei kjønninger. Tenkte å sette i gang en spørsmålsrunde. Jeg svarer på alt fra A til Å. Ikke alt fra personlige ting. Men fra alt dere lurer på. Fra A til Å rett å slett. Det kommer enten på video eller i et innlegg.Spør i vei!

Emilie

 

Påskens beste!

Helu sunshine♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Påskens favoritterkan være mye forskjellig fra godt til film, fra skrekk til humor, til tv fra pc- osv.....

Emilie!

20 days challenge!

 

 

Dag 1 - Skriv ti ting om deg selv

Dag 1 - Skriv 10 ting om deg selv

Dag 2 - ta et bilde av håndskriften min

Dag 3 - Ynglings bildene mine
Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

20 days challenge!

 

 

Dag 1 - Skriv ti ting om deg selv

Dag 2 - Ta bilde av håndskriften minDag 3 - Ynglings bildene mine¨

Dag 4 - Bakgrunds bilde mitt

dag 5 - Mine aller beste venner

dag 6 - Den flaueste tingen som har hendt meg

dag 7 - Det jeg er redd for

dag 8 - En eller flere sanger som jeg aldri blir lei av

dag 9 - Min daglige sminke

dag 10 - bilder av mine parfymer

dag 11 - Ting jeg elsket når jeg var yngre

dag 12 - Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

dag 13 - En skuespiller jeg liker

dag 14 - ynglingsfilmen min

dag 15 - personlighetene fra klassen

dag 16 - mobilen min

dag 17 - tre ting jeg virkelig hater

dag 18 - hva jeg missliker

dag 19 - måten jeg blogger på

dag 20 - 3 ting som har skjedd de siste 20 dagene

Solen er oppe, og jeg er oppe.

Heluen sunshine♥

Jeg vet ikke som jeg gidder å ha påske krim... Det er liksom så mye styr. Så jeg glemmer bare det.
Men Mjaau,Mjaau.


Solen er oppe, å jeg er oppe. Er ikke så kreativ på overskriftene å sånn.

- Er du våken`?

Emilie mc`muffin


Bare får å oppdatere

Helu balubaaas....

Skriver dette innlegge bare for å oppdatere egentlig. Skal se Åndenes makt nå....ooooooohhhh har egentlig ikke så mye å skrive.. Skal oppdatere meg sekv med noe så slipper jeg å bli redd....


Yoo,Yoo

 

Emilie ( som ikke skal bli redd åndenes makt...... )