Blogg


Blir kvalm siden jeg ikke får blogget

Wtf!? Why? Hvorfor har jeg ikke blogget, jeg blir bare såååå sinnsykt kvalm av å tenke, jeg mister lesere. Eller av og tenke, speil refleksen ligger bare der. Også savner jeg av og sitte og blogge på pcen min på skrive bordet på rommet mitt, eller og ligge i sengen min å ta masse bilder og halvparten deler jeg med folk jeg ikke kjenner!

Hva synes du?

Klippet mei :P

Akkurat nå: Føler meg ny!

HUHU, Har klippet meg :) Å jeg er stor fornøyd, Mjaau :) Senere kommer det ny header. Kan dagen bli latere egentlig, lekser puuh, mas puuh, middag puuh, hva annet kan jeg gjøre enn å være lat å Watching TV. Åhh. Jeg var å så på bloggen til Andrea, hvor hun sang den driiit fine sangen some where only we know :)


Kort eller?

Emilie


I mot mobbing, hvem vet hva mobbingen kan ende med?

 I går lagde jeg og Mia Kristin en Mobbe video, vi ville rett og slett ha slutt på mobbingen. Husk: Vi spiller bare roller!


video:i mot mobbing

God morgen solstråler!

 I går hadde vi det kjempe koselig i venninne partyet til Hanne! Eller for en eller to månder siden, feiret hun bursdagen sin, men hun ble syk midt i bursdagen så vi måtte av lyse det, så kunne hun heller feire det en annen gang. Å hun feiret det i går! I dag skal jeg kanskje i byen med Hanne og Mina, Så skal vi se på en fotball kamp, noen av vennene våre har, jeg vet ikke om jeg tar kameraet med meg, med det får da så bli!
Bilder jeg tok før Partyet til Hanne!

Emilie

Good morning sunshines

God morgen<3

Jeg stresser egentlig så jeg legger bare ut et lite bilde for å oppdatere,

Så fornøyd av meg selv, jeg klarte å ta sprøyten. I am GOOD!

Heheh Neida! I dag måtte jeg ta en sprøyte. For å si det rett ut, så trodde jeg det gjorde myye vondere. Altså det stakk jo å jeg hylte i to sekund. Men liksom duh!?. Jeg er en skikkelig pyse, å det kan jeg innrømme, det er faktisk små unger som er tøffere enn meg. Men Jenter er jo kjent for sin svakhet! Det var ganske mange i klassen min som ble i dårlig form, jeg er i tipp topp, så lenge jeg har pære sideren min så er jeg fornøyd.

Eple sider og salat gjør meg fornøyd, nå skal jeg gjøre litt lekser.

Emilie

På Fredagen!

Takk for sist :)

På fredagen så sove jeg, Mia og Mia Kristin hos Ida, Å det var døds koselig. Jeg tok med meg digital kameraet mitt. Så jeg fikk tatt noen få bilder, vi hoppet på trampolinen, våket, altså døgnet for de som sier det. Men Ida sitt søskenebarn/fetter, Preben i klassen sov også. Først så vi på film, men da sovnet Ida å våknet sånn i 1-2 tiden på natten. Preben ville bare sove så han gjorde jo det, Ida sovnet jo av, så da var det bare jeg Mia og Mia Kristin igjen. Mia Kristin var litt trøtt mens jeg og Mia var overtrøtt. Jeg å Mia tok cowboyklær på Preben og lim i ansiktet hans, og Mia åpnet øyelukkene hans og sa voff,voff og kykkeligky med to bamser, og Preben sov fortsatt. Vi sovnet jo til slutt i halv fem tiden å våknet i ti tiden.


Fineste Ida♥

Fineste Mia!♥

Konsentrert vettu :P

Emilie

Skikkelig lattiz.... :P

Hahah. Jeg må nesten le av meg selv, jeg er en skikkelig tullekopp, lat og først å fremst, en kløne. I dag skulle jeg sykle til Mor, og selvfølgelig hadde skolissene festet seg til bedalene, så jeg løftet opp den andre foten og jeg og sykkelen tippet i en vannpytt. Hahah. Jeg kom jo våt over haug hjem til Mor, og jeg er jo selvfølgelig så lat at jeg ikke gidder å sykle hjem å skifte, så jeg fikk ordne det :P Nå har jeg hatt rotet rom leeenge , Emilie nå må du rydde rommet, Etterpå svarer jeg å går ut med noen venner, det samme skjer dag,etter dag, etter dag. Oupsi, sorry mamma, ryddig rom kommer ikke fram før jeg blir tyve å noe!


Vis du skal ha tips om hvordan man sykler, så ikke spør meg :)

Emilie

ville bare oppdatere.

Jeg tenkte å oppdatere bare med en sang jeg hører på dag ut, og dag inn.

 

Tomorrow


I morgen skal jeg eller tenkte jeg at jeg skulle ta bilder til header. Altså jeg bryr meg. Men vis noen vet om en kjempe bra redigerings program til bilder
så ta å komenter det i komentar felte. Ta blir jeg glad. Så blir det en fin header.

Emilie


Vi har alle hemmeligheterHar du en hemmelighet å dele ?A beautiful day

Av og til har jeg tenkt på at folk tror de er mer værdt enn andre. Alle som sier sånn snakker bare dritt. Det er sånne folk som er så egoistiske og sta. Men det jeg egentlig ville fram til er at når folk er enige med meg at personer tror de er mer værdt enn andre, da har du i alle fall noen på din side som er helt uenige med den personen. Og i dag har jeg hatt en '' A beautiful day '' det sies kanskje med overskriften. :)


Random bilde fra arkivet.

Puus,puus ;**

Emilie

Litt for dårlig blogging i det siste......OUPS!

Husker dere mei...`?

jajaj samma det. Jeg har ikke blogget siden i forje uke var Sanna her :) og jeg liker ikke å blogge når jeg har venner på besøk. Også i denne uken har jeg hatt lekser.. Trening. Jeg har til og med vært i dårlig form å sånnt. Jeg sitter hjemme i dag siden jeg er syk. Etter på kommer det andre innlegg med bilder får alt som har skjedd i det siste. Jeg har jo fått meg ny speilrefleks :) så jeg har laget testevideo. Tatt masse fine bilder osv...


:)

- Hva synes du om at jeg ikke har blogget`?

Emilie


Bytur, med verdens beste!

Helu!♥

Nå har jeg å Mia Kristin kommet fra byen. Vi eller jeg spesielt hadde latter krampe på Mix stor kiosken. Det kom en gammel dame,'' kan æ få sitte ilamme dåkker '' lettere sagt Kan jeg sitte sammen med dere. Hahah vi holdt på å sprekke. Heldigvis gikk hun jo. Og vi hadde slevfølgelig latter krampe. Det er mest bilder av meg. PGA. Mia kristin er veldig glad i å ta bilder. Hahah. Vi skulle ned mot havet å ta bilder. Akkurat da vi skulle ta bilder av meg. Kom det to jenter ( ungdommer vettu ) å vi ble jo selvfølgelig så flaue at vi spratt bort.


Oyeah.

Ensfarget. Æhh litt kjedelig. SOPERGODT

Braincooler, her kaller vi det sluush!

Yoo.

Halleluja.

Kiss the sluush, and live your life!♥

Nammi!

Retur

Konsentrert.!

Jeg føller med...

Ja,Ha

Oupsi....!

Ching,Chong.

Okei...

Værdns bæste...

Åssså mei, blah,blah,blah

Men vi snakkes da lovler.

Emilie
TODAY...! :D

I dag er det dagen før skoledagen. Det blir tungt og begynne på skolen igjen. Påsken varte ikke så lenge for mei. Nej,neij. Men i dag skal jeg til byen med verdens beste Mia Kristin. Oyeah. Jeg skal se om jeg finner meg sko, jeg vil ikke ha helt flate men litt sånn, ikke akkurat modell sko. Håper de har salg og sånnt. Jeg skal se om jeg får tatt noe bilder med det lille digital kameraet. THIHI.Får jo snart speilrefleks.. Så jeg trenger ikke å stresse, picnik stenger jo ikke før 19 april. Huff, Huff. Men vis du vet om andre redigerings program ( for bilder ) så skriv det i komentar felte så er du snill!

- Vil du skrive et redigerings program for bilder i komentar felte`?

Emilie

Rydding og vasking.

Heluen, sorry for 0 blogging tidligere,. Jeg har ryddet rommet og skal snart vaske. :( blaah. Tok et pa bilder. Rommet mitt er jo helt bomba. Hahah men jeg skal snart få nytt rom. Så jeg gidder ikke å fikse så mye på rommet mitt. men jeg må jo ha det ryddig uansett. Det er så vanskelig å bolde rommet ryddig når man ikke vet hvor man skal ha tingene sine. Har nettopp sett på litt påske krim, men så klikker jo episodene. jeg har hørt at pc-er holder bare i 3 år. WOW. Tenk vis man ikke vil ha ny pc, at man liker den så godt så klikker den etter tre år. Min er snart 3 år. Å den funker jo som om den var ny :)


UKLART

Fuktidhetskremmer, små ting, smykker, armbånd, øredobbs, kokebok osv....ONLY root

Eose, telys og smykkeholder

IPoden Miiiiin ;**

Smil å lev livet :D

Elsker å tuulle.

Legg rotet på sengen

Lille påskekylling! ( haha den skal bort today )

Oyeah


Jaadaa.

Jeg hoper det var det siste bilde....`? hmm

Hva skal du gjøre i dag`? rydd`? heller rommet, enn å kjede deg på facebook.

Tror jeg skal gå ut en tur på snowboard ( suger i de greiene )

Emilie


 

Mali driter seg ut. Hahahaha check it out

Youtube hahahah. Du burde helst ikke melde deg på norske talenter/ idol eller noe sånnt, og tulle. Det blir lagt ut på youtube. Å blir der forever liksom. Jeg satt på youtube så kommer det opp Mali driter seg ut på idol. hahaha for en dame jeg spyr. Hun har tatt sang timer, og synger som om hun var en flodhest med en agurk i halsen. :) . Stilen hennes ligner spy. Følg med hvor barnslig hun er!

 

Justin Bieber Boyfriend. Beste sangen han har laget assa..

Jeg har egentlig vært ganske stor fan av Justin Bieber. Men ikke så mye nå lenger. Men Boyfriend. Jeg må nokk innrømme, at jeg tror det blir en hitt i 2012. Jeg satt på bussen så sitter en eldre gutt. ( her er det snakk om vidregående ) som satt å hørte på den, og nynnet samtidig. Jeg er enig, jeg har ikke droppet Nicki Minaj men BOYFRIEND liksom. Hør den slev å komenter i komentar felte å si hva du synes. If i was you boyfriend, Never lets you go. Er det ikke det han sier`?

 

Er den ikke sykt bra da`? skriv i komentar felte hva du synes om BOYFRIEND Emilie

Halleluja!||

I går kveld hørte jeg på ipoden min i 70 min. Hahah å jeg hørte på en sang om,og,om,og,om osv igjen.. da må jeg ha hørt på den mange ganger. Men når jeg tenker meg om, så kommer jeg til å få en super dag i dag. Jeg tror jeg skal snippe meg en tur på snowboard etterpå. Å turne litt i snøen. på ipoden i går så hørte jeg på '' Mr saxobeat By: Alexandra stan '' Den er så fin, den er sånn robot aktig. Prøvde meg på lyrics på youtube på saxobeat men stemmen min er elendig, så det er ikke noe vits i det uansett.

Den stemmen du hører når du selv snakker. Er ikke stemmen du tror den er. Vis du filmer deg selv og sier noen setninger, å ser på den videoen senere, så den stemmen du hører der, er det andre hører fra deg. Kult ikke sant`? Men samtidig utrolig skumelt, tenk vis du er så fornøyd med stemmen din, å når du hører den selv, så er den så stygg at du ikke tørr å snakke igjen. Ikke tenk sånn! f.eks meg. jeg synes den ekte stemmen min er utrolig flau å høre på. Jeg høres ut som en baby. Huff,Huff. Men jeg er bare ikke vant med den. Hadde jeg vært vant med den, hadde det vært noe annet. Å husk, kameraet kan ha dårlig lyd, at du høres ut so et monster.


Like a freak, mr Saxo Beat. Låtene mine.


la ut dette bilde på den forje bloggen min. Peace liksom..


Tror jeg lager meg muffins eller brownies etterpå,,, TIHI

Blir din dag halleluja, eller vet du kanskje ikke det.....?

Emilie


Ny blogg.no

Jeg erlitt irritert på blogg.no. Det er jo helt nytt, men kunne det ikke forbli littt lenger, jeg var så fornøyd med det som var, men vis jeg tenker surt, vi det fortsette og bli surt. Jeg vil ikke slutte å blogge heller, NEJ det får bli. Men skal prøve å vende det til meg, det falt heller ikke så i smak. Men til et annet TEMA i morrest når jeg våknet så tenkte jeg, æhhh skal jeg gidde å våkne, liksom jeg var lat, trøtt og PC GAL men giddet rett å slett ikke å hente pc-en å skru den på, til jeg bare MÅTTEArkiv bilde..

- Hva synes du om nye blogg.no

Emilie


New design.....again....!

Nytt design...igjen... Herlig. Elsker å ha nytt design. Jeg elsker å laste opp design osv. Bare gi meg forslag om fine design å jeg skifter.

Jeg plages ganske med profil bilde, er det noen som vet hvordn jeg gjør det?

Hei på deg du!

Hva synes du om designet mitt?, å hvordan skal jeg fiske profilbilde.;

Emilie

impossible

Oyeah. Tipper at vi skal på tur i dag. Stå på ski. Ake. Grille pølser. Spise litt kvikk lunjs, og ellers bare kose oss. Åhh herlig!    skal bli godt å få gå på ski på fjellet. det er alltid så koselig. Skal ta med kameraet at jeg får tatt bilder. JOHOO! da blir det bilder på bloggen. Men håper jeg får tatt med meg et slags nybegyner snowboard, det er ikke ekte, man kan ha vilkenssom helst sko i de, og det er plast osv. Jeg kan ta bilder av det etterpå

Det positivet med å bo opp i nord er at, når vinteren er her, så får man en skikkelig vinter. Men på Julaften var det ikke snø på veien og det skal det jo være vært år. Men så kom det heller mere snø utover Januar,februar og spesielt i mars!. Kanskje det er to meter på bakken snø. Aner i så avfall ikke
Jeg kan ikke gå i disse på vintern vettu....

På ski, ake, snowboarding. Gjør du mye sånnt`?

Emilie 

snow up to my knees

Nå har jeg da vært å solt meg på trappen, også har jeg hoppet masse på trampolinen. Faktisk så har jeg hoppet i den tynneste singletten jeg fant i skapet. Shorts er jo også greia i dette fime sommerværet. NEI,NEI,NEI. ingenting av det har jeg gjort. Opp i nord skjer det ingenting annet en å måkke snø, huff huff.

Snø opp til knærne har jeg å. Jeg må gå med bobbleklær ute, nyte vinter været osv.... Men det er POSITIVT. Man kan hoppe salto i snøen UTEN å slå seg.


Snow of norden

Snø opp til knærne, stå på snowboard, turne. Kan vinteren bli bedre

Emilie 

 

 

Design å sånnt

Endelig klarte jeg å lage design selv. Men viss det blir rot i designet å sånnt. Så er de fordi jeg er en nybegynner. ;) så thats it.

Er ganske fornøyd i med at det er min første;)

Man skal være fornøyd med det man får til.

- hva synes du om nybegynner proskjekktet mitt'?

Emilie

TANKEVEKKER-Synes det er så fint

-Emilie -

Herlig drøm!

Jeg er en person som drømmer absolutt nesten hver dag. Jeg drømmer om alt fra A Til Å. I andre klasse drømmte jeg at læreren min hadde langt lyst hår å vannet blomster med popcorn i vinduet.. Å når jeg var litt mindre så drømmte jeg at onkel ble en flue som var på størrelsen med en basket ball. 

Og i natt så drømmte jeg at jeg våknet. Også lå det Iphone 4S på kjøkkenbenken når jeg våknet. Dagen etter kjøpte jeg meg mac pro. Og masse sånn. Jeg var rett å slett rik. Og når jeg våknet spurtet jeg på kjøkkene å skulle skjekke om det var sant. Hahahah


Tok dette bilde på kostymeballet 2012. Egentlig beregnet til en voksen men jeg fiksa det.

- Hva drømmte du i natt`?

Emilie

Herlig påske lunsj!

Heluen :)

Deilig påskelunjs med kokt egg. Hardkokt. Herlig. Pc-en min TV-en min fint vær ute
osv: Vil gå meg en tur etterpå. Eller så vil jeg ut å hoppe i den myke deilige snøen. Åhh herligt. Kanskje jeg skal trippe bort i barnehagen å hjelpe mamma? hmm..


Endelig bobler det...

Jeg tok litt bilder mens jeg ventet i ni minutter.....!

Favoritt sokkene♥

Å oalla

Herlig påskelunsj!♥

Laget koppen i første klasse♥

Emilie-----------------------------------------♥

Love it♥

TV geeek !

Ikke sant?

Dessverre tomt! :(

Hva synes du om min lille cutie påskelunsj?

E*m*i*l*i*eDet som skjedde i går!

Hei,Hei bloggen?

I går blogget jeg blogget ONLY en gang i går,jeg forklarte heller ikke hvorfor. Men det var siden jeg skulle på tur. Jeg tok med kameraet å sto på ski ned en bratt bakke, og fallt selvfølgelig nederst. Nå ser jeg på biler 2 med bruthern. Filmen intreserer meg ikke så mye. Sitter bare fordi jeg skal ha something å gjøre. Men,Men....


En blid og glad jente som skal på tur♥

- Fikk egentilig ikke tatt noe pictures i går. Bare filmet.

Emilie

Påskens beste!

Helu sunshine♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Påskens favoritterkan være mye forskjellig fra godt til film, fra skrekk til humor, til tv fra pc- osv.....

Emilie!

Solen er oppe, og jeg er oppe.

Heluen sunshine♥

Jeg vet ikke som jeg gidder å ha påske krim... Det er liksom så mye styr. Så jeg glemmer bare det.
Men Mjaau,Mjaau.


Solen er oppe, å jeg er oppe. Er ikke så kreativ på overskriftene å sånn.

- Er du våken`?

Emilie mc`muffin


Bare får å oppdatere

Helu balubaaas....

Skriver dette innlegge bare for å oppdatere egentlig. Skal se Åndenes makt nå....ooooooohhhh har egentlig ikke så mye å skrive.. Skal oppdatere meg sekv med noe så slipper jeg å bli redd....


Yoo,Yoo

 

Emilie ( som ikke skal bli redd åndenes makt...... )
Mitt første innlegg!

Helu ♥

Dette er mitt aller første innlegg på emiliemuffin.blogg.no. Beste Andrea fikset designet og nå trenger jeg bare en header ! Jeg håper alle kommer og vil følge bloggen min, jeg er ikke en person som ikke gidder og blogge uten komentarer. Men du kan jo slenge igjen en komentar, mens du er her!


Hahah

- Hva synes du om bloggen min`?

Emiliemuffin

 Gjesteinnlegg ;D

Hellu ♥ Nå er det Andrea som lager et gjesteinnlegg på Emilie sin blogg, nå har jeg nettopp fikset designet hennes, så skal hun bare sende headeren som hun skal ha til meg ;) Gjerne skjekk min blogg også, og jeg håper at dere vil kommentere :D 

-Andrea

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)